genelgecer3000x3000_s

GENELGEÇER / NEW ALBUM

ulan

 

 

ULAN’ın 9 şarkıdan oluşan Türkçe yeni albümü GENELGEÇER tüm dijital platformlarda yayında!

2015 yılında Sony Music Türkiye tarafından yayınlanan ilk stüdyo albümü DUA TARLASI’nın ardından bir İngilizce albüm ve 3 kısaçalar yayınlayan grup, 5 sene sonra ikinci Türkçe albümüyle karşımızda.

Grubun yeni albümünde 5 yeni şarkı ile beraber daha önce İngilizce yayınladıkları 4 şarkının Türkçe versiyonu bulunuyor. Albümün bütün kayıtları İspanya’nın Valencia kentinde gerçekleştirildi.

İlk albümleri ile 2015 yılında Türk rock müziğinde en iyi çıkış yapan gruplar arasında yer alan ULAN, Apple Music tarafından hazırlanan “En iyileri: 2010′lar Türkçe Alternatif ” listesinde de yer almaktadır.

Grup, GENELGEÇER ile post rock ve art rock sınırlarında dolaşırken, indie ve jazz soundlarını birbiriyle harmanlıyor. Sözlerde ise politik ve sert tavrını koruyor.

GENELGEÇER’de yer alan 9 şarkı farklı zamanlarda kaydedildi.
Şarkıların vokal, gitar, piyano ve synth’lerini Volkan Diyaroğlu, baslarını ve vokallerini Ziya Levent Aybay, “Duy” şarkısının ikinci gitarlarını Özgür Öner, trompetlerini El Ninho Trompeta, davullarını ise Victor Traves ve Alex Manzano kaydetti.

Albümün mix ve mastering’i ULAN’ın yine diğer albümlerinde olduğu gibi sırasıyla Paco Morillas ve Enrique Soriano (Crossfade Mastering) tarafından gerçekleştirildi.

Daha fazla bilgi için:
http://www.ulanband.com
http://www.facebook.com/ulanband
https://www.youtube.com/channel/UC226LNY2NVwZ5MJuZgBy0jw

Genelgeçer Spotify:
https://spoti.fi/2Rke1Jp

Genelgeçer iTunes:

https://apple.co/30nDeXS

 

×

Comments are closed.